fredag 30. september 2011

Abuelita

Denne uka har jeg strikket votter,-jeg har vært flink og brukt av Abuelita-garnet jeg har hatt liggende siden i fjor høst!
Det egnet seg veldig godt, og så mykt da!!  Abuelita Worsted Merino kjøpt på Pickles
Fant ikke no egnet mønster, så det ble et sammensurium av forskjellige. Fant et fint stråmønster på Drops, og lagde små fletter
til vrangbord. Litt kult med skinn og strikk synes jeg, så jeg sydde på en kant med skinn på det ene paret.

I helga har jeg fri, og skal se om jeg ikke finner noen fine flettemønster som kan gå over 25 masker...
Noen som har gode tips?
Ha fine høstdager alle sammen, og jeg håper på bedre vær(det gjør jeg alltid)

lørdag 17. september 2011

Ny Bosch

Jeg er glad i verktøy, det er sikkert,så jeg har investert i en overfres! Etter et lynkurs hos en supersnill type på malebutikken Kulør her på Stjørdal, dro jeg hjem for å øve meg!  Det var så artig å bruke, og nå freser jeg det som freses kan!!
Kanskje jeg skal bli omreisende i "flir å fræs`?
Søstra mi har tilbudt seg å investere i firmaet hvis hun får være med rundt omkring;)) Hun kan holde, mens jeg freser. Hihi

Jeg var så heldig å få to gamle bord av søskenbarnet mitt. Tusen takk Nina! Et hadde stått ute et års tid(huff, huff) Der var bordplata helt gåen, så den måtte skiftes... En ny måtte lages og FRESES... Hurra!
Det viste seg også at den ene siden av bordunderstellet var veldig ødelagt, så jeg sagde det like godt i to. Vips; konsollbord.

Nå skal det bare males og pusses litt

Det andre ble til en skrivepult, og tror du ikke det måtte få ny bordplate, og det måtte FRESES kant??!! Hurra!! Jeg har brukt vanlig hobbyplank som jeg beiset i fargen Drivved.  Jeg har sett det gjort på Mias.
Hylleskapet kjøpte jeg på Sareptas Krukke.
Malte med det vakreste grønt (S1510-G40Y)
ser du den kanten? Hihi..

Tenk så artig det hadde vært å lært seg litt om møbelsnekkering! Jeg får vel bare prøve og feile litt, det er jo en del av prosessen det også!  Det blir lite blogging av strikketøy framover, for nå produserer jeg til julemessa. Det blir gjerne ting jeg har strikket før.
Håper alle få ei super helg, jeg skal iallfall ikke gjøre noentingen. Jo!!Forresten; Jeg skal se "Water for Elephants" på video!
PS... skulle du trenge en freser..... er det bare å ringe :)))

mandag 12. september 2011

Min aller første..

Jeg har laget vindusutstilling for første gang. Hell Bluesfestival utfordret handelsstanden i Stjørdal til å lage en utstilling inspirert av Blues .
Alle butikkene fikk utlevert blålakkerte sko, og resten var åpent.  Premien for det beste vinduet var 4 Festivalpass.
Halvveis streetknitting på althornet, og så hekla jeg noter. (med god arbeidshjelp fra Wenchevænninn) Koffert og gamle notebøker fra Containergirl og litt stash fra kjellerboden.

JEG VANT!  Det var kjempeartig for meg!  Men nå er festivalen over, og passene er godt oppbrukte. Å hvile på laurbæra er ikke no for meg, og det er vel bra... siden jeg har meldt meg på julesalgsmesse og det må strikkes en del før jeg er i mål for å si det sånn..

mandag 5. september 2011

Ut av dvalen!

Da er det veldig lenge siden jeg blogget, ikke det at jeg ikke har strikket og malt, men jeg har liksom ikke hatt noe å formidle..
Men sommeren har vært innholdsrik, med turer og samling av familie og venner.  Jeg har bl.a. vært på Svalbard og besøkt barna mine, som begge jobbet der. Fantastisk flott, med strålende solskinn hele døgnet og opp mot 15 grader.  Vi satt ute på Kroa og spiste, så vi var skikkelig heldige med været.
Dattera planker Longyearbyen ;)

Jeg har også hatt besøk av Ullhedina, og det var som å møte ei gammel god venninne, selv om vi aldri har møttes før.
Det var en god match!  Og for første gang i mitt voksne liv, har jeg fått hjemmestrikk i gave. Et par sokker strikket i Sterk.(Håper de lever opp til navnet på garnet de er strikket av!)
Jeg bruker dem hver dag!! Som tøfler...  Tusen takk Ruth:))) Håper du har hatt litt finvær mens du har vært på Norgesbesøk, det har du fortjent!!

I dag leker jeg litt med farger,- har kjøpt et gammel hylleskap som jeg tror skal bli en del av en skrivepult.
Bare vent å se!