mandag 5. september 2011

Ut av dvalen!

Da er det veldig lenge siden jeg blogget, ikke det at jeg ikke har strikket og malt, men jeg har liksom ikke hatt noe å formidle..
Men sommeren har vært innholdsrik, med turer og samling av familie og venner.  Jeg har bl.a. vært på Svalbard og besøkt barna mine, som begge jobbet der. Fantastisk flott, med strålende solskinn hele døgnet og opp mot 15 grader.  Vi satt ute på Kroa og spiste, så vi var skikkelig heldige med været.
Dattera planker Longyearbyen ;)

Jeg har også hatt besøk av Ullhedina, og det var som å møte ei gammel god venninne, selv om vi aldri har møttes før.
Det var en god match!  Og for første gang i mitt voksne liv, har jeg fått hjemmestrikk i gave. Et par sokker strikket i Sterk.(Håper de lever opp til navnet på garnet de er strikket av!)
Jeg bruker dem hver dag!! Som tøfler...  Tusen takk Ruth:))) Håper du har hatt litt finvær mens du har vært på Norgesbesøk, det har du fortjent!!

I dag leker jeg litt med farger,- har kjøpt et gammel hylleskap som jeg tror skal bli en del av en skrivepult.
Bare vent å se!  

6 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for koselig helsing på bloggen min;-)kjekkt att du hadde fint ver i sommar me var til Lofoten med campingvogn det var ein nydelig plassog fin tur me hadde og fint ver;-)ha ein strålande mandag klem frå Lisen.

Petrine sa...

Hei på deg ! Koselig å høre og sjå frå deg. Takker for ypperlige boktips !

Kan godt tenke meg at du og Ruth kosa dokker sammen, de er kjekke damer begge to !!

Blir spennande å sjå kva som skjer med skapet ditt !

Ønsker deg ein fin haustmandag vidare.

klem frå ei som snart skal ete noko samanrøramiddagsrestar :)

Fargevandring sa...

hei Karin:-) Der var du igjen og det var koselig. det er alltid fint å få hjemmestrikk i gave. Åh, for et nydelig hylleskap...litt av et kupp det der! Hilsen Anne Lise

Maratonjenta sa...

Så koselig å høre fra deg igjen!!

Klem fra Maratonjenta!

GundaM sa...

trivelig å ha deg her inne igjen selv om vi sees in live ;)

spennende hylleskap, skal bli artig å sjå videre. blir mindre og minder blogging på meg og....

klm

Ruth sa...

Takk for sist! :). Ja du, det var virkelig koselig og jeg forundres også over hvor godt man kjenner hverandre - når man møtes sånn for første gang. Gleder meg til å se hva du får ut av skapet, jeg er så helt bort i natta imponert over hva du får ut av gamle utslitte ting.
Nå sitter jeg og venter på DH som snart kommer fra jobb og da kjører vi hjem til landsbyen. Med tid og stunder og når ting har falt til ro og på plass må jeg se å få blogget litt jeg også.