lørdag 17. september 2011

Ny Bosch

Jeg er glad i verktøy, det er sikkert,så jeg har investert i en overfres! Etter et lynkurs hos en supersnill type på malebutikken Kulør her på Stjørdal, dro jeg hjem for å øve meg!  Det var så artig å bruke, og nå freser jeg det som freses kan!!
Kanskje jeg skal bli omreisende i "flir å fræs`?
Søstra mi har tilbudt seg å investere i firmaet hvis hun får være med rundt omkring;)) Hun kan holde, mens jeg freser. Hihi

Jeg var så heldig å få to gamle bord av søskenbarnet mitt. Tusen takk Nina! Et hadde stått ute et års tid(huff, huff) Der var bordplata helt gåen, så den måtte skiftes... En ny måtte lages og FRESES... Hurra!
Det viste seg også at den ene siden av bordunderstellet var veldig ødelagt, så jeg sagde det like godt i to. Vips; konsollbord.

Nå skal det bare males og pusses litt

Det andre ble til en skrivepult, og tror du ikke det måtte få ny bordplate, og det måtte FRESES kant??!! Hurra!! Jeg har brukt vanlig hobbyplank som jeg beiset i fargen Drivved.  Jeg har sett det gjort på Mias.
Hylleskapet kjøpte jeg på Sareptas Krukke.
Malte med det vakreste grønt (S1510-G40Y)
ser du den kanten? Hihi..

Tenk så artig det hadde vært å lært seg litt om møbelsnekkering! Jeg får vel bare prøve og feile litt, det er jo en del av prosessen det også!  Det blir lite blogging av strikketøy framover, for nå produserer jeg til julemessa. Det blir gjerne ting jeg har strikket før.
Håper alle få ei super helg, jeg skal iallfall ikke gjøre noentingen. Jo!!Forresten; Jeg skal se "Water for Elephants" på video!
PS... skulle du trenge en freser..... er det bare å ringe :)))

8 kommentarer:

GundaM sa...

Ojjj, nydelige Karin!!!!! Og klart jeg kommer til å benytte meg av Flir og fræs snart ;))) hihi og ta med alle dine fine søstre du!!

Likte spesielt godt det skrivebordet med hylla på jeg da...

men du; tenk å la et slikt bord stå UTE da...? Hrmmmmf

kos dæ med film, her er det fårikål og imorra vaffelsteking ved lavvoen.....

Ulla-Bella sa...

Så gøy, det blir jo kjempefint!

Ruth sa...

Javisstja - vips - så ble det et bord. Den vipsingen der er det nok bare du som får til - og nå også med Fres. Helt utrolig syns jeg. Det blir jo så lekkert.

Vibekes lille ullne sa...

Så hyggelig at du vil være med på blogglotteriet mitt! :)

Det blir jo veldig fint! Du kan gjerne komme hit med freseren din. Spisestuebordet fra loppis har en sprekk og skulle hatt ny plate og fres. Litt lang vei kanskje?

Sareptas krukke sa...

Flir og fræs er herved hyret av Sareptas. Her kan du komme anytime og frese alt du måtte ville;-)
Bordet og hyllen ble super - skal ikke la sjalusien ta overhånd...
Kos dæ med fræsen, men husk å sætt av litt ti te kailn innimellom:-)
Anita

Anonym sa...

Æ melde mæ som tilkallingsvikar i Flir&Fræs!! Æ har næmlig laga mæ skohylle her ut, og brukt fræs!
Anne Rita

Anonym sa...

Litt av en insprasjonsblogg du har! Har lest litt rundt på bloggen din, og er imponert. Og har fått lyst til både det ene og det andre. Bl.a. male noen gale møbler so bare står der og ser stusslige ut. :)

Anonym sa...

Heisann, giveren av de to gamle bordene er meg. Det stemmer ikke helt at de har stått ute så lenge da. Kailln brukte det røde ovale til å skjære laks i sommer, så ble det stående ute ei stund. Bra at Karin kom og reddet det da....