mandag 12. september 2011

Min aller første..

Jeg har laget vindusutstilling for første gang. Hell Bluesfestival utfordret handelsstanden i Stjørdal til å lage en utstilling inspirert av Blues .
Alle butikkene fikk utlevert blålakkerte sko, og resten var åpent.  Premien for det beste vinduet var 4 Festivalpass.
Halvveis streetknitting på althornet, og så hekla jeg noter. (med god arbeidshjelp fra Wenchevænninn) Koffert og gamle notebøker fra Containergirl og litt stash fra kjellerboden.

JEG VANT!  Det var kjempeartig for meg!  Men nå er festivalen over, og passene er godt oppbrukte. Å hvile på laurbæra er ikke no for meg, og det er vel bra... siden jeg har meldt meg på julesalgsmesse og det må strikkes en del før jeg er i mål for å si det sånn..

4 kommentarer:

Ruth sa...

Gratulerer!!! Jeg hørte jo du sa du hadde heklet noter, men jeg skjønte ikke helt hva du mente - nå ser jeg jo at det er akkurat det du gjorde - heklet noter. :) Ikke det minstew rart at du vant, gøyalt og original løsning. Du er ikke så lite av en tusenkunstner er du.

GundaM sa...

Kjempeflott Karin og ikke bare du er stolt kan jeg tenke meg ;)))

Flott vindu!

Ulla-Bella sa...

Så gøy! Utstillingen ser flott og kreativ ut:)

Sareptas krukke sa...

Det var godt å st(r)ikke innom bloggen og se at du var i bloggmodus igjen;-)
Vindusutstillingen var fantastisk! Vell undt 1. plass!!!!
Ser du har blogget hylla;-) Blogg resultatet også, da vell... Jeg vet at det vil dukke opp et snev av misunnelse når jeg ser det ferdige resultatet (som jeg dessverre ikke klarte å tanke ut selv... - intertn;-))
Kos deg i helga med strikking eller hva det nå skal være...
Anita