fredag 5. mars 2010

Operasjon garnrydding

Etter hvert melder det seg et behov for oppbevaring av ymse garn og pinner, og da er Bruktbo rette plassen å lete etter ting og tang for å putte "stash" i. Så er jo prosessen med oppussing veldig artig da :) Mangler vel litt skuffeplass ennå kan du si, så Gunda.... I`ll be back!

Likte knottene så godt! Herrrlig grønnfarge :))


4 kommentarer:

Ruth sa...

Skuffer er tingen altså. I følge min kjære ektemann så er hele huset her fullt av skuffer som alle har garn i seg. Hva vet vel han?

Det ser da ut som du har fått unna en god del ting selv. Ishbelsjalet er herlig. Jeg har strikket flere selv, men har ikke et i brunt. Det ble skikkelig lekkert - kanskje jeg må kjøpe brunt garn? :)

Jeg syns det er godt å brodere av og til - og broderiene kan jeg legge fra meg, når det gjelder strikkingen blir jeg gjerne en smule manisk.

Ha en super helg.

Randi sa...

Kjempetrivelig blogg:)
Tror nesten jeg må følge den..

Kommoden du pussa opp ble skikkelig flott. Hadde trengt noe lignende til garnnøstene som flyter rundt hos meg:(

Ha ei trivelig helg!

Ruth sa...

Hei igjen. Blokking ja. Vet du, jeg har bare blokket ett eneste sjal jeg. Det var det første jeg strikket og det tok opp hele dobbeltsenga i 2 dager. Jeg strikker ikke så store sjal lengre heller. Fæle greier.

Det jeg gjør er rett og slett å dampe dem lett og drar litt i spissene mens jeg holder på. Noen ganger lar jeg dem ligge litt på strykebrettet med noe nåler igjennom spissene, men det er ikke ofte. Men hvis du vil blokke så legger du det i vann en liten stund (10 - 20 min). Press vannet ut med et håndkle og så spenner du det ut med knappenålernåler og lar det ligge til det er tørt.

Lykke til. :)

GundaM sa...

Så fin den er blitt ;)))