fredag 26. mars 2010

Noe for enhver

Syforeninga, som jeg er med i, er en herlig miks av damer. Så på forrige møte heklet jeg blomster-nåler til hver enkelt. De fikk selv velge farge. Effektgarnet er Muguet fra Anny Blatt. Ellers er det rester av Tynn-Alpakka, Mirasol,Faerytale og Iris. Nå kom jeg på at de blomstene kan festes på hårnåler også!
Ellers har jeg vært å fått tak i ordensbånd i dag:))) Det må jeg ha til det kongelige selskap i juni, når kronprinsessan i Sverige ; Victoria skal gifte seg. Hva med gallakjole?
Frelsesarmeen må vel ha noe i XXL? Det er viktig å ta seg pent ut i sånne selskaper, hihi.
Siden arbeiderklassen sjelden er invitert på slottsmiddag, har min gode reisevenninne og jeg bestemt å ta skjeen i egen hånd. Lokale er bestilt og vi skal vise vielsen på storskjerm. Mat skal bestilles og drikke serveres. Overskuddet av festen skal gå til SOS-barnebyer :)
Men mer om dette senere.
Ps...meld deg på i trekning om påskeegg da, synes det mildt sagt var laber oppslutning!! De eggene er da så fiiine :)Clothilde-sjalet ble jeg ferdig med nå. Da kan jeg sitte i solveggen!!! og kose meg i påska med et lunt sjal over skuldrene. Det er strikket i Tika- et bomullsgarn fra Peru, som jeg tror DSA fører.

3 kommentarer:

Ingrid sa...

Fiiiine blomster, og heldige venninner :-) Mon tro om de vet det selv?

Ruth sa...

Herlig sjal. Jeg må legge det til på favortittene mine på Ravelry tror jeg. En får aldri for mange sjal. ;)

De blomsternålene var fine. Jeg har lenge tenkt på å gjløre noe lignenede selv. Har til og med kjøpt inn sånne nåler som de skal festes på. Må bare se å få gjort det.

Jeg syns også det var laber oppslutning rundt Jubileumstrekningen din. For eggene ER virkelig flotte. Jeg lurer på om folk syns det er litt "frekt" å melde seg på sånt hvis de ikke kjenner bloggen godt. Det er jo litt synd egentlig. Men ok - større vinnerlykke for oss som HAR meldt oss på. :)

Ha en riktig god påske.

malla-b sa...

Nydeleg sjal. Blomsternålene var nydelege.