tirsdag 3. mai 2011

BLING BLING!!!

Jeg har kjøpt Artyarn! Flere nøster med Cashmere og Beaded Mohair & Sequins, sistnevnte er tredd med sølvpaljetter og blanke perler . Så her sitter jeg med kurva full med "diamanter, sølv og paljetter".  Garnet er så eksklusivt at jeg nesten ikke tør begynne å strikke av det.  Ikke no prøvelapper med det her nei!       Prosjektet må være helt i boks før jeg begynner...
Det røde nøstet Beaded Mohair brukte jeg i  rundfellinga på genser, puh!! Jeg tok utgangspunkt i et mønster fra Tine Solheim, og tredde perler på garnet  (Mirasol)  for vrangbordene på bolen, ermene og halsen. Herlig bringebærrød, og jeg kler den! Da er det bare sånn at jeg er litt dårlig på ullgensere... det blir LITT VARMT DA SJØ!!
Men... man må lide for skjønnheten... eller gi den bort til en god venninne/søster ... Its all about the project! Ikke sant?

Påskelektyren har jeg ikke tatt meg tid til, fordi jeg fant en trøstepremie på Bruktbo som jeg tenkte ville få et godt hjem hos meg ;)
Med bein fra et avdanka salongbord, ble det slett ikke verst:)  Litt skeivt og skakt, men det er jo litt av sjarmen! Tapeten har jeg brukt før og den er en klassiker.  Fargen på skapet er den samme som jeg har malt kjøkkeninnredninga mi med : S1005-Y40RHa fine maidager mine venner!!

7 kommentarer:

Vibekes lille grønne sa...

Imponerende genser med paljetter og perler. Avansert og flott og det passet godt til den nydelige fargen!

Skapet ble også veldig fint. Utrolig hva du får ut av gamle møbler! :)

Fargevandring sa...

Ja, den genseren kledde du virkelig godt, så du må nok lide for skjønnheten! Det skapet ble jo kjempefint. Tøft og stilig samtidig. Du er flink:-)

Ruth sa...

Det høres skikkelig spennende ut det garnet altså. Jeg tror jeg må titte litt nærmere p det. Og så er du så helt borteinatta flink til å få de lekreste møbler ut av nesten ingen ting. Jeg ville aldri sett potensialet i tingene du finner og som du får til å se fenomale ut - jeg er virkelig imponert.

Wenche sa...

Har jo sagt ka æ meine både om genser og skap..Nydelig :-)

Har strikket med paljetter og perler idag, arti!!

GundaM sa...

så stilig det skapet ble selv uten de listene da...hihi

tror jeg har et par herlige bein stående på jobb til deg nå men du har kasnkje nok... ;)

vakre mai dager til deg og Karin !
klm

ide-puffen sa...

Gosj så stilig det skapet ble da du. Det gjelder å se potensialet i ting. Tøft med de beina.
Kos deg i solen. Måtte inn å kjøle meg ned her he he he
Hei hopp
Randi

Ulla-Bella sa...

Så utrolig flott skapet ditt ble. Du er virkelig god på gjenbruk:)