mandag 16. mai 2011

Mere bling

Jeg har ikke strikket så mye i det siste, men et "LazyKaty"-sjal i Artyarns Cashmere og Mohair Beaded and Sequins har det blitt.

Det føles så eksklusivt og er så mykt mot halsen at det er en sann glede. Når jeg i tillegg fikk ei vakker sølv-sjalnål av min gode reisevenninne etter en tur til Sør-Amerika, var det hele komplett;))

Ellers er det mye å henge fingrene i, vi pusser opp bad og hagen krever sitt.
Men.. jeg har "laget" nye knotter til skapet i forrige innlegg.
Det var store hull i skapdørene når jeg kjøpte det på Bruktbo, og kanskje burde det vært satt på nye beslag på skapet. Jeg har vært på leit etter små lokk fra krydderglass,  sukkerskåler etc.  som kunne passe til i farge til skapet, og jaggu fant jeg noen små nydelige ... Jeg fylte de med betong og satte en skrue midt i, og vips;  klar til bruk som knotter!

Så nå står de to  Wedgewood-sukkerskålene her som "restavfall"...
Ha en fin 17.mai folkens :o))

11 kommentarer:

Ulla-Bella sa...

Det var et vakkert sjal:)

Vibekes lille grønne sa...

Aldeles nydelig sjal! Veldig kreativ og fin løsning til skapet! :)

GundaM sa...

tror nok du strikker mere enn enkelte andre du kjenner vaffal....
og så smart med de knottene da ;)

restavfall de wedgwood muggen du , toilstjor ;) nydelig med hvitveis i jo ! Ps, samler på det edme serviset selv.

ha en fin 17 mai, her tilbringes den i sofaen med feber, null stemme og pc på fanget . greit det og ;) klm

maschenkunst sa...

Hi Karin,
that looks wonderful! I am sure you get lots of compliments for your scarf:-)
Did you get your yarn at Tjorven?
I don´t know where you are located but a friend of mine just started a knitting group on Ravelry for the"southern" part of Norway http://www.ravelry.com/groups/strikk-i-agder.

Greetings and happy knitting!
Daniela

mimmi-leone sa...

For et nydelig sjal du har laget!

Ruth sa...

Den knotteløsningen der tror jeg må være den mest kreative jeg noensinne har hørt om. Helt genialt. Jeg blir stum altså. :)

Sjalet er nydelig. Jeg har vært og tittet på Facebook, men jeg klarer ikke å finne ut hvor du får kjøpt garnet. For jeg er nesten helt sikker på at jeg må prøve det. Nesten ganske så helt sikker sikker.

blå toner sa...

Skapet vart kjempefint Karin!! og så arti at "noen" har oppdaga dæ og lagt dæ inn på Artyarns-sida på FB det e jo heilt fantastisk!

karin sa...

Jeg må vel reklamere litt for Husfliden på Stjørdal, som har tatt inn Artyarn.
Håper alle strikkeglade, som har muligheten, tar turen innom og sjekker ut det fiiine garnet.

Att Daniella: I bought the Artyarn at our local store;Husfliden. They got it through Tjorven:) Just waiting for more patterns;)

janne.evenhus sa...

Utrolig hva man kan bruke sukkerskåler til ja :-) Det ble fantastisk fint. Du er vel så kreativ at du finner noe å bruke underdelene til også du:-) Kansje de blir fine med litt markblomster i? Husfliden skal få et besøk snart av meg, for dette garnet MÅ jeg bare ha :-)

Fargevandring sa...

For et smart påfunn å bruke lokk til knotter!!! Og de skålene er ikke restavfall...de kan jo brukes som blomsterpotter, tannkostholder, telysholder, kanskje som ei lampe...? Sjalet er veldig ,veldig fint, men alt garnet du tar i forvandles jo lett til noe fantastisk.

Petrine sa...

Er så imponert over kreativiteten din og dine smarte løsninger. Tenke seg til å bruke betong og krukkelokk til knotter. Ikkje i min villaste fantasi hadde eg kome på det, og min fantasi kan vere vill !

Dessuten har du også laga ein nydelig sjal !

stor klem frå Petrine