søndag 6. november 2011

En alvorlig synd, eller...?

I dag...har jeg tatt fram et lite, skammelig arvegods! Sikkert et must for fiine damer rundt 1930-40, men jeg vil IKKE gå med
et utstoppa dyr på ryggen! Så da har det ligget innerst i skapet i kjelleren da, helt til i dag, og jeg trenger skinn til et par votter NÅ!
Du vet hva jeg mener?: Når du holder på med noe "lagerier" og plutselig oppdager du at du mangler et verktøy eller et tilbehør....
Da går iallefall jeg igjennom alle skap og gjemsler! Og det var på en slik ferd jeg fant fram: ....(nesten så den skulle hatt et navn...eller har den hatt et navn en gang?...) Skinnet!

Når jeg ser på bildet her nå, ser det nesten ut som en flaggermus, hehehe ! Skal jeg klippe, eller skal jeg ikke?

Jeg hopper i det med saksa som våpen , og tenker med gru hva mormor hadde sagt om hun hadde sett dette..

Da er det gjort! For sent å angre! Nå kjenner jeg meg ganske tøff, og tenker at stolaen ikke  har noen verdi innerst i skapet!

Ha en fin fin uke alle tøffe damer!

5 kommentarer:

wigdis sa...

Så koselig at du vil følge bloggen min, jeg legger meg også til som følger av din for her var det mye fint ser jeg.

Jeg har også en slik pels liggende, skrekk og gru, og synes du er tøff som har klart å klippe i den. Så langt har ikke jeg tenkt, men nå ser jeg muligheter for et nytt liv for den.

Ha en fin søndag.

Vibekes lille ullne sa...

Det lignet litt på en flaggermus ja. Tenk at de pyntet seg med hoder og labber og det hele. Litt makabert spør du meg. Synes absolutt det var riktig å klippe litt i den, flott at det kan komme til nytte til nye prosjekter. :)

Ulla-Bella sa...

Klipp i vei:)

Sareptas krukke sa...

Som "daglig leder" av firmaet fræs og pæs? regner jeg med at du ikke går av veien for å klippe nåår det trengs... Arvegods eller ikke - ikke no stas å ha det gjømt i skapet. Ta det frem og tenk alternativt - resultatet blir sikkert topp, kjenner jeg deg rett.
Klemmings fra Nitn

mormonsen sa...

Førsteklaees gjenbruk. Reven va no dau uansett. Gleder meg til å se resultatet.:)