onsdag 26. januar 2011

Ikke så mye..

jeg ville si, men det er dårlig med strikking for tiden... det vil seg liksom ikke. Jeg er slett ikke kreativ, jeg sitter bare og drømmer meg bort til eventyr.. og da til varmere strøk enn her!!
Det må jeg bare si, at jeg er sjelden værsjuk, men nå begynner det å tære på! Synes det har vært svinekaldt siden oktober.
Selv synes jeg at jeg kler palmer og krystallklart vann bedre enn ski og dunjakke! Ski har jeg forresten ikke hatt siden 1986, og er stolt av det! Så det så!!
Jeg har bestemt meg, jeg vil på tur!! Jeg har fått "lurt" tre venninner til å bli med til Jordan. Jeg vil besøke en god venn i Wadi Musa. Så avslutte ferien i Aqaba  med sol og bading- HURRA! Så har jeg noe å glede meg til, mellom snømåking, fyringsvakt og støvelvær, men først:
Jeg må på bensert`n og kjøpe avfettingsmiddel! Håper det hjelper mot all julematen som la seg på de utroligste plasser;)
Min gode venninne Firouz i Wadi Musa


Siden jeg ikke har laget noe selv, støtter jeg meg på andres håndverk og viser et bilde av den utrolig søte nålefiltede bamsen jeg har fått fra Petrine.
Den er jeg så glad i:))

8 kommentarer:

Ulla-Bella sa...

Så lurt å planlegge en varm ferie nå. Det begynner å tære på alle og enhver nå vil jeg tro. Denne vinteren har vært ekstra kald.

Ruth sa...

Palmer og strender og sol - ække det bare noe oppskrytt tull da? (sukk) Jo du, jeg tror jeg skjønner den der. Riktignok er det ikke sne igjen her, men tåke og regn er ikke mye morsomt det heller. En sånn ferie høres himmelsk ut.

Vibekes lille grønne sa...

Ja til sol og varme! Det er balsam for sjelen etter en lang vinter! :)

Hvis du trenger Feldmauschen, kan jeg vurdere ett bytte jeg. Det kommer an på hvilke farger du har. Kan du ikke sende meg en melding på lillegronne@gmail.com hvis du er interessert?

Wenche sa...

Å kor gla æ e for at du valgt å lur mæ...:-)
Fire livsnytere på eventyr, det blir bra :-)

GundaM sa...

Så flott et bilde av dere Karin ;) Blir sikkert deilig komem bort til varmere strøk ja.

er lite kreativ og litt bloggelei sjøl for tiden, men alt ennet tar ens tid og da vet du...

ha en fin helg !

GundaM sa...

Stikk innom endag da vel, men ikke tirsdag.

huff og huff for noen skrivefeil jeg har over her, travelt sjø.....................

Anonym sa...

Her er de fine vottene jeg snakket om.....
http://www.chatrinesliving.com/2011/01/hvor-ble-det-av-kreativiteten.html

Maratonjenta sa...

Hei, Karin!
Kom plutselig innom denne bloggen og oppdaget hvem du var. Vet ikke om du husker meg, men jeg er Inger Lise som var venninne med Tina mens jeg bodde på Stjørdal for en mannsalder siden:-)

Hærlig blogg du har! God tuir til Jordan, høres spennende ut! Ta gjerne en titt i bloggen min også:-)

Lørdagshilsen fra Maratonjenta!