søndag 5. september 2010

Små gleder

Da er det endelig blitt tid for å tenne lys og tilbringe kveldene i godstolen med et håndarbeid eller på hobbyrommet med småtterier.
Heldige meg har hatt fri hele august, avspasering kalles det. Da får man overskudd og tid til å gjøre hyggelige ting. Jeg har lest flere bøker(ligger litt etter der...) Så har jeg tatt den hyggelige turen til Bruktbo flere ganger og gjort noen små innkjøp....
To krakker kjøpt for en stund tilbake har endelig fått noen malingstrøk og trekk:

Etter gode råd fra svigermor, turte jeg endelig å klippe i det tibetanske saueskinnet for å lage trekkene. Det var lettere enn jeg trodde.(puh!) Jeg er svak for saueskinn. Men bare sau...da er iallefall dyret brukt som mat, det blir nesten som gjenbruk med skinnet også, hi hi..

En gammel sliten, men elegant kommode som jeg nesten har sparklet og pusset meg ihjel på , men skuffene ble ikke 100% glatte og måtte få tapet på seg. Tapetet er fra Eijffinger og jeg likte effekten det fikk. Nye knotter har det også fått <3


To stoler (kjøpt på det samme Bruktbo....) har jeg malt og trekt om. Siden det er slutt på den helblanke (80 glans) oljemalingen, kjøper jeg nå Shipolin som er båtmaling. Det funker fjell og passer godt til møbler, slitesterkt og godt å jobbe med!
Stolene passet så godt sammen med bonsaien min. Ser at det blir et problem etter hvert med å få plass til alt jeg drar hjem og pusser opp, men jeg har så vondt for å kvitte meg med det også ;)
Det må kanskje bli julegaver da?


Restegarn av Iris og litt Beo ble til et par pulsvanter. Det kan trenges, det begynner å bli kjølig på kveldene her...
Så et lite stemningsbilde fra vinterhagen som har blitt favorittplassen til kattene.

syssel numero uno: Synkron-soving....
Håper dere bloggvenner har produktive høstkvelder. Det jeg ser fra bloggene deres tyder iallefall på det! Ha ei fin uke :)

6 kommentarer:

Lisens hjørne sa...

Så mykje fint du har laga!;-)kattene har no ein super plass og kosa seg på. Ha ei super veke ,her på vestlandet skal det bli sommar tempraturer seier dei jippi heilt topp!

Ingrid sa...

Karin du har fått kreativitet og fingerferdighet for alle 3! Men jeg er veldig glad for å være søstra di lell<3
Sånne stoler og sånn bord har æ og kjempelyst på!!!!

GundaM sa...

herligheten så masse fint du har fått utav det gamle da ;)))) En blir nesten litt misunnelig her en sitter...
Min mann mr E syns du er flink, har kikka på benken din og her nå og er stolt over å ha kjørt den til Nårje ;D

nydelige kattepuser har du og som storkoser seg kan man se !

ha ei fin septemberuke der ute to og firbente!

Ruth sa...

Vet du, det var like før jeg begynte å etterlyse meg selv ;) Jeg ser muligens for mye på de samme programmene som deg. Men det var deilig å få være fullstendig norsk igjen - det blir litt tungt og omstille seg.

Du verden hva du greier å få til. Jeg blir like storøyd hver eneste gang du har lagd noe nytt. Og så er jeg misunnelig på evnen du har til å "se" hva ting kan bli til. Den skulle jeg ønske jeg hadde jeg også.

Nå skal jeg i seng - jeg har to vegger til å male i morgen. Kanskje jeg burde male dette rommet også? Vi får se hvor langt malingen rekker. Natta.

Ulla-Bella sa...

Så flotte møblene ble. Smart med saueskinnet som pute:)

Stubbetufsa sa...

Du er virkelig en stor gjenbruker!
Ser mye flott jeg kunne ha tenkt meg å gjøre her!
Takk for koselig kommentar hos meg!
Klem fra nord!