torsdag 19. april 2012

Rock on!

Jeg har IKKE kjøpt nytt garn(da er jeg vel flink!!) men bruker opp noe av Artyarnet jeg har liggende!
Jeg elsker dette mønsteret og har laget meg flere par i forskjellige farger. Siste par ut er rocke-svart og helt hvite for sommerkvelden...(hvis det kommer noen....)

Marius-jakke til søstra mi har det blitt..

så fornøyd da sjø!!
Så tilbake til sitrontreet på soverommet, det var visst litt rart?! Det er ikke det, jeg har et på vaskerommet også jeg, hihi
Der skal det stå og skamme seg litt, inntil det er helt trygt å sette det ute for sommeren.


Nå er det ikke sånn at jeg har sådd en sitronsten... jeg har kjøpt treet fiks ferdig, men så er det å få det til å overleve....
Jeg er vel litt mer enn gjennomsnittlig interessert i planter, jeg har noen på nesten ethvert rom :))
 Noe som minner meg på.... Gunda og Anita ; RIP "Sofus"
Sofus, som ble innkjøpt på turen vår til København, har avgått med døden etter to år i stuetemp...... F...  Den va J... kostbar!!der står den i vinduet, helt inntørket, uten et blad, snufs!!

søndag 15. april 2012

Selvplukk

I dag har jeg høstet av egne sitroner!! Egentlig litt vemodig, for jeg vil jo så gjerne at sitronene skal henge der, det er da treet er på det fineste. Men må man så må man. I dag skulle jeg nemlig ha revne gulrøtter til fiskegratengen, og da MÅ man ha sitron sammen med gulrøttene! Sitronen var nyydelig, saftig og ikke fryktelig sur.
Treet står på soverommet, i ei fin emaljebøtte jeg har kjøpt hos Sareptas . På soverommet er det passe temperatur, og det brer seg en deilig duft av sitronblomster i rommet.  Treet blomstrer hele året, også samtidig som det bærer frukt.


Jeg har vært på bloggtreff, her på Stjørdal.  Det var så trivelig, men også litt skremmende!  Skremmende fordi det var så mange proffe bloggere, med sikker stilsmak og nyydelige blogger.  Men da kan man jo lære litt tenkte jeg, og sugde til meg det som var av gode tips og råd.  Koselige damer, mye latter og absolutt noe jeg gjerne vil være med på flere ganger!!
Tusen takk Linda, Janne, Anne Lise, Marion, Trine, Gunda, Line, Guri, Anita og Ann Kristin for inkluderende samvær!