fredag 25. februar 2011

Not Inspired!!Kan ikke no for det, - jeg mangler inspirasjon!  Nå har jeg vært på mammutsalget og kjøpt denne:


SÅ var jeg på Husfliden og kjøpte denne:
Jeg har lyst til å strikke, jeg kjøper garnet.....men så er det bom stopp! Kanskje jeg bare trenger en liten strikkepause?
Men i dag har jeg iallefall hørt fuglekvitter, HURRA. Det har jeg venta på så lenge. Snart blir det vel gåsetrekk over huset her tenker jeg.
Det er en glede synes jeg, det å høre gåseknatter. Våren er på veg!!!

Det siste jeg har gjort ferdig, er denne Dragonlua med skinndusk.
Må vel innrømme at den ble litt artig... I kanten brukte jeg Beaded Sequins Mohair fra Artyarn. Resten av lua en Alpakkakvalitet kjøpt i Køben.

Så må jeg si til de snilleste bloggvenner- tusen takk for koselige kommentarer her, det er det artigste!!! Logge seg på og finne at noen har lagt igjen et par ord.

9 kommentarer:

GundaM sa...

hmmm, da er vi to da...kanskje entur ut av landet vil hjelpe ;)

Søt lue med dusk, og den boka fra husfliden så utrolig spennende ut.

ha en riktig god helg, måtte inspirasjonen snart komme tilbake!!!

Ulla-Bella sa...

Nydelig lue. Det er så flott med de duskene:)

Ruth sa...

Jeg og! Jeg sitter og biter i strikkepinnen, men lysten kommer ikke. Og jeg har strikket lue med skinndusk jeg også. Jeg strikket noen bittesmå halvvanter, men så sa det stopp. JEg har bladd i alle bøker og vært inne på Ravelry, men Nei. Det eneste jeg har lyst på er en RØYK og det enda jeg har vært røykefri i 6 mndr. allerede.
Si fra hvis du kommer på noe lurt som hjelper. ;)

Håper helgen din blir fin.

Maratonjenta sa...

OOhh, den lua ble lekker! Denne skinn+stikkelua har jo gått som en farsott over hele Stockholm, kongehuset og så spredd seg over grensen. Men din var jo helt spesiell da, men blingbling-perler og greier!

God tur snart, tenker du returnerer med masse blogginnlegg i hodet:-)

Ha en finfin helg, hilsen Maratonjenta!

Sareptas krukke sa...

Lekker lue!
Ta det en velfortjent strikke- og kreativitetspause... Trekk pusten dypt og gled deg til "ytenlandstur";D
Etter turen er du oppladet som en duracellkanin, og kreativiteten vil blomstre, våren vil komme og livet blir herlig - eller herligere - om du vil...
Spennende forside på boka fra mammutsalget, tror jeg skal herme etter kjøpet;)'
Kos deg i helga - med eller uten strikketøy
Anita

Fru Tunheim sa...

Kjekt for meg at noen liker å reise. Jeg farter så mye på jobb at jeg liker best å være hjemme eller på hytta når jeg har fri...

Ha en fin søndag

Fru Tunheim sa...

Så kjekt å møte kollegaer på denne måten....jeg legger meg til som følger så kan jeg følge deg både på tur, i fritiden og på jobb...Det er kjekt å lese om andres turer så slipper jeg å reise, men iblant tar jeg tar en liten svipptur hit og dit ...

Vibekes lille grønne sa...

Sånn er det bare noen ganger. Tror det er lurt med en liten strikkepause til lysten kommer tilbake igjen. Lua var kjempefin hvertfall! :)

Aina sa...

You not inspired???? Kan jeg ikke tro...... Jeg vil ha Merino sport....har det kommet??? Skal lage meg Stockholms-mössa med dusk......;)