lørdag 15. mai 2010

GÆRNE JENTERJeg liker godt å bli voksen jeg, da kan man gjøre som man vil,- og det gjør jeg!
Når jeg fortalte venninner at jeg skulle til Munchen og kjøpe garn, ja da trodde de fleste at jeg var gæærn. Ja vel, det får så være. Go for it girl, sier jeg bare!!! Og hvorfor ikke? Jeg hadde lyst og da har jeg lov. I Pfaffenhofen ligger en liten butikk som selger det mest fantastiske garn med farger du bare kan drømme om. Damen som har butikken farger garnet sitt selv. Jeg kunne overnattet i den sjappa hvis jeg hadde fått lov. SÅ var det å velge farger da.... ikke lett!!!Jeg kunne tatt et nøste i alle farger , men det skal jo strikkes opp også da!
Jeg tenker på det : Hvor absurd er ikke det at midt ute på bondelandet, i en liten bondelandsby, ligger en liten butikk som er "verdenskjent" for garnet sitt ?
Vel, vel, nå skal det strikkes av Wollmeise-garn, og jeg gleder meg!!!

PS...sa jeg at jeg strikker det jeg vil?

Dette er garnet jeg kom hjem med :;)))

5 kommentarer:

Ingrid sa...

Ja! Gærne jenter ja! Nydelig garn, som jeg gleder meg til å se hva du får til av.

Ingrid ;-)

Ruth sa...

Åh ja!!

Anne Rita sa...

Når gutta kan dra til Tyskland for å hente biler, må det da gå fint å hente garn?!?!!!

Annepålandet sa...

Hei, så fin blogg du har!
Det er en bra innstilling - nå når vi har blitt store gjør vi som vi vil! Jeg har aldri sett/tatt på/prøvd Wollmeisse i levende live, men jeg har jo skjønt at det er noe man MÅ før eller siden i sitt strikkeliv. Ser spennende ut - og flotte farger!

LivM sa...

Ja vist er noen helt gærne, men hva så!!? Jeg sisunner deg den turen og garnet ditt ser fantastisk ut. Lykke til med prosjektene dine!