fredag 20. november 2009

Eventyrgreina mi

Jeg hadde lyst på litt glæm NOO! Kunne ikke vente til julepynting, derfor ble det eventyrgrein istedet. Det ble litt farge i gangen da :) Trollhasselen er sprayet med lim og litt snø etterpå. Blir faktisk litt nostalgisk når jeg ser de fine figurene...som jeg har kjøpt litt her og der..

mandag 9. november 2009

Votter til jul??


Nå blir det varme julegaver til store og små :))

tirsdag 3. november 2009

Prosjekt bølgeskjerf

Da ble jeg endelig ferdig med "Prosjekt lilla". Ble fornøyd da :) Så fikk jeg bruk for noen av Swarovski-krystallene jeg kjøpte på E-bay. De er heklet inn i ende-kanten. Oppskriften på skjerfet er fra boka "prikken over i'en" av Kari Hestnes, men jeg har brukt mindre maskeantall. Gleder meg til å bruke det :)))

søndag 1. november 2009

Sanne Eventyr....

Flotte damer ikke sant ?!


De gangene jeg har vært på reise blant minoritetsfolk i Kina, har jeg lagt merke til at ingen bruker, eller har tilgang til, rundpinner. Gjerne er pinnen veldig tynn og garnet tjukt, ikke akkurat ull-kvalitet som vi kjenner den. Nå er det saueull som blir spunnet her, farging av garnet gjør de selv, men jeg har ikke vært så heldig å få være med på det. Legg merke til vesten til damen til venstre på bildet over, tipper den er egenprodusert.
Disse bildene er tatt oppe i fjellene ved Jiuzhaigou i Sichuan-provinsen, der de fleste er tibetanere.
Prøv å strikk med pinnen sånn over armen da...det er nesten umulig, jeg har nemlig prøvd, he he