søndag 28. mars 2010

TAAAADAAAA (FANFARE!!!)


Da har jeg kåret vinnere av give-awayen :)))

Og vinnerne er:

Jeg har bestemt at denne gangen blir det gullrekke; alle (de få) som ble med på give-awayen skal få påskeegg!!!

Gullrekka er: Ruth , Lisen , Brito , Helga og Farmors. Ingrid og Anne Rita har allerede fått ;)

Dette fordi jeg blir så glad når jeg logger meg på bloggen min, og dere har lagt igjen en kommentar. Som dere forstår er jeg ikke videre blasert ;))

Send meg en mail på adressene deres, så går gaven i posten om få strakser;)


fredag 26. mars 2010

Noe for enhver

Syforeninga, som jeg er med i, er en herlig miks av damer. Så på forrige møte heklet jeg blomster-nåler til hver enkelt. De fikk selv velge farge. Effektgarnet er Muguet fra Anny Blatt. Ellers er det rester av Tynn-Alpakka, Mirasol,Faerytale og Iris. Nå kom jeg på at de blomstene kan festes på hårnåler også!
Ellers har jeg vært å fått tak i ordensbånd i dag:))) Det må jeg ha til det kongelige selskap i juni, når kronprinsessan i Sverige ; Victoria skal gifte seg. Hva med gallakjole?
Frelsesarmeen må vel ha noe i XXL? Det er viktig å ta seg pent ut i sånne selskaper, hihi.
Siden arbeiderklassen sjelden er invitert på slottsmiddag, har min gode reisevenninne og jeg bestemt å ta skjeen i egen hånd. Lokale er bestilt og vi skal vise vielsen på storskjerm. Mat skal bestilles og drikke serveres. Overskuddet av festen skal gå til SOS-barnebyer :)
Men mer om dette senere.
Ps...meld deg på i trekning om påskeegg da, synes det mildt sagt var laber oppslutning!! De eggene er da så fiiine :)Clothilde-sjalet ble jeg ferdig med nå. Da kan jeg sitte i solveggen!!! og kose meg i påska med et lunt sjal over skuldrene. Det er strikket i Tika- et bomullsgarn fra Peru, som jeg tror DSA fører.

søndag 21. mars 2010

JUBILEUM

HURRA, JEG HAR JUBILEUMJeg har blogget et år, og jeg ser at det er veldig populært med give-aways ifb med jubileum :))
Kanskje jeg også skal prøve det? Jeg trekker ut to stykker som får et påskeegg sendt i posten.
Har du lyst på et? Skriv en kommentar under her da, så er du med i trekningen.
Siden jeg ikke er "stor-blogger" har du en god sjanse vil jeg tro:)) Hvis du i tillegg legger meg til i blogglista di, sender jeg deg en liten overraskelse-påskjønnelse i posten.
Spennende :))!!!! Trekning allerede 28.mars, da rekker du å fylle egget med gotterier til påske...

torsdag 18. mars 2010

EGGENDE PÅSKE


Dette er trivelig arbeid!!! I går fikk jeg besøk av to jenter som ville lage påskeegg. Vi spiste deilig mat,- malte og limte. Så nå blir det påskeegg-gave til gode venninner... Det første har allerede forlatt hjemmet :))

mandag 15. mars 2010

Veritas går bananas


Jeg vil dele disse bildene fra da jeg dro med russisk slepebåt fra Longyearbyen til Barentsburg. Båten var lastet med barnetøy som alle barna på barnehagen og skolen skulle ha. Klærne hadde gode venner og bekjente gitt meg, og med god hjelp hadde jeg pakket 3 esker til hvert barn. Det ble en del esker (tror det var ca 40 barn i Barentsburg da) og for å få plass til alle pakkenellikker, fikk jeg haik med den russiske slepebåten som lå til kai i Longyearbyen. Jeg var ikke særlig høy i hatten da jeg så standaren, men pytt,- er man på eventyr får man bare satse!
Jeg tror nok at Det Norske Veritas hadde gått alldeles bananas om de hadde sett rustholken ... Jeg tror jeg røyka en 20-30 sig på den turen...he he
Som alltid hadde jeg ei veldig trivelig helg i Barentsburg og fikk besøkt flere gode venner.

torsdag 11. mars 2010

KATTA KLORE

Dette er familiens siste tilskudd, og som dere ser en gutt med sans for humor:)) Er ikke han skjønn? Han er bare 4 måneder, men allerede veldig interessert i strikking (les garnnøster og tråden, hi hi.) Elsker å bli klødd på magen og vil gjerne ligge på fanget.Ludde og Mofaza er store gutter, og har forstått at "mor" utmerket godt klarer å strikke uten videre hjelp.

søndag 7. mars 2010

Søndag er IKKE hviledag

Da ble det store Ishbelsjalet ferdig. Etter gode råd har jeg ikke blokket det, bare dampet det lett.
Brukte Baby Silk fra DSA, så det ble sååå mykt og godt ;) Sjalet skal Beathe, min gode venninne, ha. Kommer i posten Beathe :))) Håper du blir fornøyd.

fredag 5. mars 2010

Operasjon garnrydding

Etter hvert melder det seg et behov for oppbevaring av ymse garn og pinner, og da er Bruktbo rette plassen å lete etter ting og tang for å putte "stash" i. Så er jo prosessen med oppussing veldig artig da :) Mangler vel litt skuffeplass ennå kan du si, så Gunda.... I`ll be back!

Likte knottene så godt! Herrrlig grønnfarge :))


Aina, my savior!!


JAA, jeg klarte det, med god hjelp da... Hekling er ikke sååå gøy heller da.... Heretter skal det bare hekles i nødfall, he he.
Men,- Dagrun får lua si, så da er jo enden god ? Eller hva?

tirsdag 2. mars 2010

E DET MULIG???

Forb.... frustrert, d e d æ e!!! Holder på med den OL-lua...og siden jeg ikke har hekla så mye tidligere,så vet ikke jeg hva som blir riktig eller ei... MEN : dette blir et handlenett ?? !!
Noen andre der ute som har prøvd denne oppskrifta som jeg har lenger nede på siden?
Synes også arbeidet blir veldig kompakt med fastmasker... på bildene fra OL ser de da ganske luftige ut..
NÆI; æ gir nesten opp, snufs

MENS JEG VENTER..

Jeg er en av de som synes vinter og vintersport er sååå oppskrytt! Okey, det kunne vært snø en måned, men da er det nok! Jeg lengter etter varmegrader og krokus og mens jeg venter, har jeg brakt våren inn på kjøkkenet. Her er trekkfuglene kommet for lengst, tjihi !! Epleblomster og orkideer i vill forening på samme busk,- ja det går ann!!

mandag 1. mars 2010

OL-møssan


Jeg synes den svenske OL-lua er superkul!!! Den vil jeg prøve ;) og det ser faktisk ut til at til og med jeg kan klare det, selv om jeg ikke har de helt store heklekunnskapene! Jeg må vel kanskje velge andre farger, hehe???