lørdag 16. mai 2009

Ut på tur, aldri sur


Ja, da nærmer det seg avreise... Min beste reisevenninne og jeg skal ut på eventyr.......Jeg er spent på hva som venter oss i Chengdu. Så nettopp et program fra Sichuan-provinsen fra jordskjelvet der 15.mai i fjor. Det er fremdeles store sår i landskapet og store materielle ødeleggelser. Hele landsbygder er ennå ikke gjenoppbygd. Men Anneli og jeg er mest opptatt av naturen og folket. Pandasenteret i Chengdu skal besøkes og jeg gleder meg til å møte minoritetsfolk som har lite kontakt med "utabøgdes fælk" :) Vi må prøve å ta tog til Xian der terrakotta-krigerne står oppmarsjert og venter på oss... Har hatt lyst til å se dem i mange år! Tøft! Turen avsluttes i Beijing, der døtrene våre kommer ned den siste helga på turen. Da blir det vel shopping for alle penga (eller for det som er igjen...) Vi høres :)
你好中国

søndag 3. mai 2009

Basse-turnering

I dag har vi arrangert årets første Basseturnering. Labert oppmøte, men en vinner ble da kåret. På ham vanket det lakrissnører. ....








Taperen derimot må belage seg på å bruke disse en ukes tid... Stakkars Mia, slo opp ankelskaden sin. Hele familien leker nå sykesøster og løper rundt med ispose, brus, popcorn og "TLC"